Studiebegeleiding Nieuwland

"Waar leren weer leuk is"

Reacties van klanten

" Vera is in staat om mensen aan de hand te nemen en ze in hun kracht te zetten. Daarbij is ze ook inhoudelijk goed onderlegd. Waardoor ze in staat is gebleken om ook mij tijdens mijn studie door de zwaardere periodes heen te coachen.’"


-Niels, docent Natuurkunde, mavo muurhuizen

"Ik wilde eerst niet omdat ik dacht dat het niet voor mij was, ik wilde niet dat ik het nodig had. Toch ging ik steeds meer in mezelf geloven. En nu heb ik dat ook zwart op wit gezien!"


-Marc

 Laatst was ik on fire bij Nederlands grammatica terwijl ik daar een jaar eerder slecht in scoorde. Bij Kahoot was ik de beste en heb ik gewonnen!!!!!"


-Rijk

" Het is wel fijn om extra uitleg te krijgen naast de uitleg die ik op school krijg, op school is het fijn dat ik ook dingen kan overslaan"


-Sinan

"Ik vind het heel bijzonder op welke manier je de kinderen bijstaat. In het bijzonder uiteraard Jasper. Je kijkt naar hem in zijn totaliteit. Je helpt hem waar mogelijk"


-moeder van Jasper

"Hoewel het van mijn moeder moet, heb ik er eigenlijk toch wel wat aan!"

-luca

"Toen ik het woord huiswerkbegeleiding hoorde vond ik dat niet zo heel leuk. Je moet veel leren etc. Maar door de hulp die ik hier krijg, heb ik betere resultaten in minder tijd en is het voor mij leuker om naar school te gaan. Ik heb meer vrije tijd i.p.v. alleen maar veel leren."


-Ryu

"In het begin had ik geen zin, toch was het ook leuk, vooral omdat ik er schik in kreeg dat het lukte."

-Thijmen

"Yara heeft veel steun gehad aan je begeleiding en veel geleerd. De begeleiding gaf haar het zetje om meer vertrouwen te hebben in zichzelf."


-Moeder Yara

" Ik had iemand nodig die mij op weg wilde helpen. De begeleider van mijn opleiding gaf mij niet de begeleiding die ik nodig had en ik uitte mijn frustratie bij Vera. Ze heeft toen naar mijn documenten gekeken en heeft waardevolle tips gegeven. Een van haar tips was dat ik eerst de basis goed moet hebben en dan pas de bijzaken. Ik ben toen helemaal opnieuw begonnen en ik heb binnen een half jaar mijn onderzoek af kunnen ronden. "


- Wendy Roseboom, docent Wiskunde, Mavo Muurhuizen

"Hij gaat graag naar je toe en dat doet hij niet bij iedereen."


- moeder Ramon

"Het viel jou op dat Estelle moeite had met spelling en dat dit waarschijnlijk met haar dyslexie te maken had, dat gaf voor ons veel duidelijkheid en handvatten om haar beter te begeleiden."


- moeder Estelle

Reactie van klant indienen

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thanks! We zullen deze zo snel mogelijk verwerken!
0